Home / Smiješni video klipovi / Noćna mora svakog arahnofoba postaje realnost

Noćna mora svakog arahnofoba postaje realnost

Noćna mora svakog arahnofoba postaje realnost

Ovaj smiješan video klip bit će prava noćna mora za svakog arahnofoba. Za one koji ne barataju stručnim terminima, arahnofobija je intenzivan i nerealan strah od paukova. Ako je suditi po reakcijama na ovaj video klip, u svakom čovjeku čuči iskonski strah od pauka. Sad zamislite kako biste tek reagirali uživo da se nađete u ovakvoj situaciji, oči u oči s paukom ovakvih gabarita. Ovakav pauk djeluje bolje od bilo kojeg laksativa.

Na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunjske i Turske pojavile se nova vrsta pauka koja sije strah u kosti građana. Kao što vidite na video snimci, radi se o iznimno velikim paucima. No ono što zastrašuje nije toliko paukova veličina, već njegova brzina i munjevita reakcija na bilo kakav podražaj. I to je ono što ove divovske otrovne pauke čini opasnima po ljude i kućne ljubimce. Dobro pogledajte pod krevet i na ormar. Doduše, ova vrsta ponekad iskače i iz wc školjke. Velike su šanse da se ovaj predator krije u vašem domu.

Zanimljivost je da su se gotovo sve osobe koje su imale susret s ovim paukom usrale u gaće. Isključivo osobe koje su nosile tange u trenutku kobnog susreta nisu se usrale u gaće. Stoga iz preventivnih razloga razmislite o promjeni donjeg rublja. I zakažite termin kod psihijatra. Arahnofobija se donekle uspješno liječi. Nakon što jednom pojedete pauka vašoj je arahnofobiji kraj, ako je vjerovati iskusnim psihijatrima.

About Zajebanko

Također pogledaj

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom na hrvatski način?

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom? Raskidanje ugovora s mobitelom operaterom nije jednostavan posao. Često …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *