Home / Smiješni video klipovi / Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Pred vama su jedna baka i unuka u komediji života. Bake su tako mila, nevina i draga bića. No svejedno, to nije nikakva garancija da neće postati predmetom zezancije svoje unučadi.

Desilo se to i ovoj dragoj baki Mary iz našeg smiješnog video klipa. Unuka Nicole odlučila se malo našaliti s bakicom. Unuka je izjavila da iznimno voli i cijeni svoju baku, ali da naprosto nije mogla odoljeti. Mi ju razumijemo, jer ponekad si ne možemo pomoći da ne napravimo neku zezanciju, to je jače od nas.

Nakon što je ovaj smiješan video bakine urnebesne reakcije na buđenje dospio na Facebook, postao je pravi hit. Pogledala ga je i sama baka Mary i dobro se nasmijala svojoj reakciji na iznenadno buđenje. Baka i unuka u komediji života postale su prava atrakcija i inspiracija brojnoj unučadi.

Kao što možemo vidjeti, bake još uvijek imaju jako dobre reflekse. Sva sreća što baka nije imala gebis, jer u protivnom unuka možda i ne bi tako dobro prošla. Samo malobrojni ljudi bez ikakvog smisla za humor su osudili postupak ove unuke.

About Zajebanko

Također pogledaj

smiješni padovi manekenki

Smiješni padovi manekenki – urnebesna video kompilacija

Video kompilacija: Smiješni padovi manekenki Smiješni padovi manekenki nikad nisu ostali skriveni ispod tepiha. Sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *