Home / Smiješni video klipovi / Kraljevski tretman: Doručak u krevetu za malenog hrčka

Kraljevski tretman: Doručak u krevetu za malenog hrčka

Kraljevski tretman: Doručak u krevetu

Čini se da životinje danas uživaju više od nas ljudi. Barem ako je suditi prema ovom slatkom video klipu. Pogledajte samo kako ovaj sladak hrčak uživa u grickanju svog jutarnjeg doručka.  Grickanje ukusne hrskave mrkvice u zagrljaju tople dekice ovaj glodavac još će dugo pamtiti, ali i očekivati repete. Jer doručak u krevetu zvuči kao prava zimska bajka. Jednom kad ga doživiš ne možeš bez njega. Jer teško je s konja na magarca tj. natrag na nogice lagane i za stol.

Postoji li bolji početak dana u ove hladne zimske dane od doručka u krevetu? Relaksirani ulazak u novi dan neprocjenjivo je iskustvo. Zbog toga je ovo idealan način da razmazimo bilo koje ljudsko biće ili životinju. Stoga slobodno pokažite svoje osjećaje i pripremite voljenoj osobi ili kućnom ljubimcu doručak u krevetu. Za to ne trebate neki poseban povod. Dobro se dobrim vraća, stoga možda jednom i vas netko počasti ovako lijepom gestom i kraljevskim tretmanom.

Doručak u krevetu još je jedan dokaz i potvrda da se sve u životu vrti oko apetita, hrane i ljubavi. Ma tko nije ljubomoran na ovo slatko malo biće?

About Zajebanko

Također pogledaj

arahnofobija video

Noćna mora svakog arahnofoba postaje realnost

Noćna mora svakog arahnofoba postaje realnost Ovaj smiješan video klip bit će prava noćna mora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *