Home / Smiješni video klipovi / Kraljevski tretman: Doručak u krevetu za malenog hrčka

Kraljevski tretman: Doručak u krevetu za malenog hrčka

Kraljevski tretman: Doručak u krevetu

Čini se da životinje danas uživaju više od nas ljudi. Barem ako je suditi prema ovom slatkom video klipu. Pogledajte samo kako ovaj sladak hrčak uživa u grickanju svog jutarnjeg doručka.  Grickanje ukusne hrskave mrkvice u zagrljaju tople dekice ovaj glodavac još će dugo pamtiti, ali i očekivati repete. Jer doručak u krevetu zvuči kao prava zimska bajka. Jednom kad ga doživiš ne možeš bez njega. Jer teško je s konja na magarca tj. natrag na nogice lagane i za stol.

Postoji li bolji početak dana u ove hladne zimske dane od doručka u krevetu? Relaksirani ulazak u novi dan neprocjenjivo je iskustvo. Zbog toga je ovo idealan način da razmazimo bilo koje ljudsko biće ili životinju. Stoga slobodno pokažite svoje osjećaje i pripremite voljenoj osobi ili kućnom ljubimcu doručak u krevetu. Za to ne trebate neki poseban povod. Dobro se dobrim vraća, stoga možda jednom i vas netko počasti ovako lijepom gestom i kraljevskim tretmanom.

Doručak u krevetu još je jedan dokaz i potvrda da se sve u životu vrti oko apetita, hrane i ljubavi. Ma tko nije ljubomoran na ovo slatko malo biće?

About Zajebanko

Također pogledaj

baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života Pred vama su jedna baka i unuka u komediji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *