Home / Smiješni video klipovi / Modni humor: Ma pusti, pusti modu

Modni humor: Ma pusti, pusti modu

Modni humor: Ma pusti, pusti modu

Danas vam donosimo malo modnog humora. Znate li što je to visoka moda? U današnje vrijeme definicija visoke mode poprimila je sasvim novo značenje. Uglavnom, ako se nekako ugurate u usku dizajnersku haljinu i pritom ne možete bez tuđe pomoći hodati niz stepenice, sjesti, ustati, kleknuti ili čučnuti… e da, to je onda visoka moda. Jer modni kreatori nikad neće proizvesti haljinu za ženu koja ponekad u životu ponešto i pojede. Sad već i skoro anoreksične u njih jedva ulaze.

Još ako ste pritom umjetni od glave do pete tim bolje. Kod današnjih žena više ne znaš što je umjetno, a što prirodno. Lažna kosa, lažne trepavice, umjetne grudi, lažne usne, umjetni nokti i tako redom do u nedogled. I ko za inat, svaka takva žena traži pravoga muškarca. Ma daj molim te!!!

Kada smo prvi puta naišli na ovaj smiješan video klip pomislili smo da je ovoj ženi ugrađena umjetna stražnjica i da su netom ugrađeni silikoni razlog ovakvog “gracioznog” hoda uz stepenice. Pao nam je na pamet i dildo koji je negdje ostao zaboravljen. No kasnije smo otkrili da se radi o francuskoj dizajnerici donjeg rublja i bivšoj prostitutki pod imenom Zahia Dehar. Gospođica je jednostavno obukla preusku haljinu i uputila se na modnu reviju Versace. Za ovu gospođicu je najbolje da se presvuče i opusti uz pjesmu Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu”. Jer ipak, nije moda za svakoga.

Kud bih s tobom osim u teatar
Za šetanje – visoka ti peta
Za plesanje – haljina ti smeta
Pusti, pusti modu, pusti, pusti modu

Žena traži pravog muškarca

About Zajebanko

Također pogledaj

baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života Pred vama su jedna baka i unuka u komediji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *