Home / Mozgalice / Mozgalice i zagonetke #9

Mozgalice i zagonetke #9

Mozgalice i zagonetke #9

Slika sa skrivenim detaljem

Što je to na prvi pogled skriveno na ovoj fotografiji? Pred vama je slika na kojoj čete moći testirati svoju moć zapažanja i otkrivanja skrivenih elemenata koji nisu vidljivi svim ljudima. No tko zna, možda ste baš vi u rangu poznatog Sherlocka Holmesa. Većina ljudi koja će promatrati ovu fotografiju bez problema će detektirati stablo, jezero i zaljubljen par koji uživa u pogledu na vodeno prostranstvo. Samo će malobrojni odmah uočiti skriveni detalj koji zapravo dominira ovom fotografijom. Čak i kada bismo vam unaprijed točno rekli što je to još prikazano na ovoj slici, vjerojatno niti tada ne biste uspjeli pronaći to što tražimo. Kad jednom dođete do otkrića uvjerit ćete se koliko je to zapravo bilo očito. Ovakve zagonetne slike sa skrivenim elementima čije otkrivanje zahtijeva malo drugačiji pogled na sliku omiljena su mozgalica brojnih ljudi. Svoje iskustvo s ovom slikom ostavite u komentarima pri dnu posta.

Zagonetka: pronađi skriveni objekt na slici

Djelomično rješenje

Djelomično rješenje

Na slici se skrila beba! Beba simbolizira plod ljubavi ovog mladog para. Pokušajte je pronaći sada kada točno znate što tražite. Zapravo, beba se uopće nije skrila, ona je jasno vidljiva samo treba znati gledati.

Konačno rješenje zagonetke

Konačno rješenje zagonetke

Kopirajte link i zalijepite ga u internet pretraživač: http://zajebanko.com/wp-content/uploads/2016/05/zagonetke-slike-sakrivena-beba-0-2-2.jpeg

About Zajebanko

Također pogledaj

Moć zapažanja - test

Zagonetna kocka želi biti viđena

Zagonetna kocka želi biti viđena Pred vama je hrpa kocaka koje sve redom izgledaju poput …