Home / Mozgalice / Mozgalice i zagonetke #19

Mozgalice i zagonetke #19

Mozgalica: Objasni što nije u redu s ovim mladićem?

U virtualnom svijetu pojavila se još jedna mozgalica koja je prouzročila glavobolje mnogima, a zapravo je tako jednostavna. Možete li odgonetnuti što “nije u redu” s mladićem u crvenom krugu? Zašto se baš ovaj mladić izdvaja od mnoštva na slici? Fali li mu štogod, ima li koji dio tijela viška, je li sve u redu s njegovom visinom, je li on uopće stvaran…? Sve su to pitanja koja prolaze kroz glavu promatračima ove fotografije.

Realno, ovo zapravo niti ne bi trebala biti nikakva posebna mozgalica. Ovdje se više radi o tome koliko dobro obraćamo pažnju na situacije kojima svakodnevno svjedočimo. Tko zna, možda ste upravo vi mnogo puta bili u situaciji ovog mladića. Stoga napregni mozak i objasni ovu sliku te tako dokaži sam sebi da primjećuješ detalje koji te okružuju i ljude koji se svojim postupcima izdvajaju iz mase. Vaše odgovore ostavite u komentarima pri dnu stranice. Ako još uvijek ne vidite o čemu se ovdje zapravo radi, tada pročitajte rješenje ispod fotografije.

Mozgalica: objani ovu sliku

Rješenje mozgalice

Rješenje mozgalice

S mladićem je baš sve u najboljem redu. Odudara jedino time što mu pogled, za razliku od ostalih ljudi na stanici, nije prikovan za ekrane mobilnih uređaja. Kako je to zapravo ironično. Čim je netko normalan ispada da s njime nešto nije u redu. U ovom slučaju nešto nije u redu s mnoštvom.

About Zajebanko

Također pogledaj

Moć zapažanja - test

Zagonetna kocka želi biti viđena

Zagonetna kocka želi biti viđena Pred vama je hrpa kocaka koje sve redom izgledaju poput …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *