Home / Oglašavanje

Oglašavanje

Najpovoljnije oglašavanje na internetu

PREDNOSTI INTERNETA KAO OGLASNOG MEDIJA

Za razliku od klasičnih medija (televizije, radija, novina), oglašavanje na internetu ima sljedeće karakteristike:

  • DJELOTVORNOST. Reklamne kampanje na internetu djelotvornije su nego kampanje u klasičnim medijima s obzirom na broj posjetitelja (čitatelja), uz daleko nižu cijenu oglašavanja.
  • BRZI REZULTATI. Oglašavanje na portalu Zajebanko.com u vrlo kratkom vremenu povećati će posjet vašim web-stranicama i time prodaju vaših proizvoda i/ili usluga.
  • INTERAKTIVNOST. Oglašivač i korisnik na internetu mogu međusobno dvosmjerno komunicirati. Klikom na oglas korisnik dolazi na vašu web stranicu.
  • ŠIROKI DOSEG. Oglasi objavljeni na internetskim portalima vidljivi su diljem svijeta jer je portal Zajebanko.com dostupan u svakom kutku u kojem postoji pristup internetu.

Djelotvorno oglašavanje na internetu možete ostvariti s relativno malim marketinškim budžetima. Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose nekoliko šalica kave. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

Na stranicama oglašavanje je moguće postavljenjem oglasnih bannera sljedećih formata: .gif, .jpg, .jpeg, .png, flash (.swf).  Prostor za smještaj bannera na stranici prikazan je na slici iznad.

Banner se postavlja isključivo kao fiksni banner, a njegova cijena formira se isključivo i jedino prema duljini vremenskog perioda u kojem će se banner prikazivati (dan, tjedan, mjesec itd,), o njegovoj veličini (dimenziji) te o tome hoće li se prikazivati samo na naslovnoj (HomePage) stranici ili i na svim ostalim stranicama portala. Drugim riječima, fiksni banner je oglas koji se ne izmjenjuje s oglasom nekog drugog oglašivača/bannera, nego je stalno postavljen/prisutan na stranici za vrijeme trajanja neke određene kampanje. Drugim riječima, plaćate fiksni i unaprijed poznati iznos bez obzira na to koliko će se puta oglas prikazati (broj impresija – svaki put kad korisnik vidi banner, to se računa kao impresija) ili koliko će klikova ostvariti. Klik vodi na odredišnu stranicu (landing page) ili pokreće multimedijalnu datoteku. Klik se smatra korakom do kupovine.

Proces odabira ciljane skupine ljudi prema njihovim demografskim (spol, lokacija, dob) ili drugim karakteristikama trenutno nije moguć.

Ukoliko ste zainteresirani za povoljno oglašavanje na našem portalu slobodno nam se javite putem kontakt obrasca.