Home / Slike / Smiješne slike / Slike za osmijeh od uha do uha #21

Slike za osmijeh od uha do uha #21

Slike za osmijeh od uha do uha #21

Znate li kako izgledaju slike za osmijeh od uha do uha? E pa uskoro ćete saznati. Pred vama je naš 21. miks samo najboljih i ručno odabranih smiješnih slika. Uz ovih 66 novih smiješnih slika garantiramo da nećete skidati osmijeh s lica. Možda upravo ove slike imaju moć uljepšati vam ove hladne i tmurne dane kada čovjek ne zna što bi sam sa sobom.

Kao i uvijek do sada, u ovakvom miksu smiješnih slika svatko će pronaći nešto za sebe. Smiješne slike male djece, muškaraca, žena, životinja, beba, staraca, pijanaca i dr. čekaju da budu pogledane i ispune svoju zadaću. Nasmijte se najboljim smiješnim slikama s tekstom, smiješnim izjavama i vicevima u slikama. Iako slika vrijedi tisuću riječi, ponekad još baš pokoja dodana riječ ili rečenica daje posebnu draž.

Sve slatko i zabavno kratko traje. Ako vam se ovaj album smiješnih slika svidio, zašto ne podijeliti ga s drugim ljudima? Neka ove slike za osmijeh od uha do uha pronađu svoj put do drugih ljudi. Stoga budite bumbar i pomozite u oprašivanju. Širimo dobre vibracije među ljudima. Ne zaboravite da smijeh širi samo pozitivne vibracije. A ako ti baš ništa od ovog nije smiješno, smij se na silu i smijat ćeš se samome sebi. Razvuci osmijeh od uha do uha kako god znaš i umiješ.

voljeti smiješna izjava

svinjska glava smiješna slika

rolete u wc

pišanje i sranje

na bankomatu

muškarac bez žene

krokodilske suze

gladan ko vuk

fino neko meso

baba radojka smiješna slika

prdnuti - smiješna križaljka

prava ljepota dolazi iznutra

About Zajebanko

Također pogledaj

životinje ispadaju pravi kreteni

19 slika na kojima životinje ispadaju pravi kreteni

19 slika na kojima životinje ispadaju pravi kreteni Nije li istina da svatko voli životinje? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *