Home / Slike / Smiješne slike / Slike za osmijeh od uha do uha #21

Slike za osmijeh od uha do uha #21

Slike za osmijeh od uha do uha #21

Znate li kako izgledaju slike za osmijeh od uha do uha? E pa uskoro ćete saznati. Pred vama je naš 21. miks samo najboljih i ručno odabranih smiješnih slika. Uz ovih 66 novih smiješnih slika garantiramo da nećete skidati osmijeh s lica. Možda upravo ove slike imaju moć uljepšati vam ove hladne i tmurne dane kada čovjek ne zna što bi sam sa sobom.

Kao i uvijek do sada, u ovakvom miksu smiješnih slika svatko će pronaći nešto za sebe. Smiješne slike male djece, muškaraca, žena, životinja, beba, staraca, pijanaca i dr. čekaju da budu pogledane i ispune svoju zadaću. Nasmijte se najboljim smiješnim slikama s tekstom, smiješnim izjavama i vicevima u slikama. Iako slika vrijedi tisuću riječi, ponekad još baš pokoja dodana riječ ili rečenica daje posebnu draž.

Sve slatko i zabavno kratko traje. Ako vam se ovaj album smiješnih slika svidio, zašto ne podijeliti ga s drugim ljudima? Neka ove slike za osmijeh od uha do uha pronađu svoj put do drugih ljudi. Stoga budite bumbar i pomozite u oprašivanju. Širimo dobre vibracije među ljudima. Ne zaboravite da smijeh širi samo pozitivne vibracije. A ako ti baš ništa od ovog nije smiješno, smij se na silu i smijat ćeš se samome sebi. Razvuci osmijeh od uha do uha kako god znaš i umiješ.

voljeti smiješna izjava

svinjska glava smiješna slika

rolete u wc

pišanje i sranje

na bankomatu

muškarac bez žene

krokodilske suze

gladan ko vuk

fino neko meso

baba radojka smiješna slika

prdnuti - smiješna križaljka

prava ljepota dolazi iznutra

About Zajebanko

Također pogledaj

Smiješne slike koje se gledaju u jednom dahu

Smiješne slike koje se gledaju u jednom dahu #18

Smiješne slike koje se gledaju u jednom dahu Miks smiješnih slika #18 Kao i uvijek …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *