Home / Smiješni video klipovi / Pas koji laje ne grize

Pas koji laje ne grize

Pas koji laje ne grize

Svi ste već bezbroj puta čuli poznatu poslovicu koja kaže da pas koji laje, ne grize. Da ova poslovica zaista nije obična floskula pokazuje i ovaj smiješan video klip. Na prvi pogled kao da svaki od ovih pasa viče: “Pustite me da ga ubijem!”. No je li to baš zaista tako?

Svi smo mi hrabri kada se osjećamo sigurno, kada nas sigurna prepreka dijeli od opasnosti. No pogledajte što se događa kada se psi moraju suočiti oči u oči, bez lanca i ograde koja ih dijeli. Čine se da se junaštvo i srčanost vrlo brzo pretvara u kukavičluk i potuljenost. Istina je se da se iza ovih “nemilosrdnih” pasa kriju jako nježne i plahe duše.

Isto je i s nama ljudima. Mnogi od nas jaki su na riječima, u svemu prvi, najbolji, najpametniji, najjači. No, kada dođe vrijeme za akciju i dokaz sposobnosti, oni su sposobni samo dati petama vjetra.

Još sam samo ostaje provjeriti je li istinita poslovica koja kaže: “Ne boj se psa koji laje, nego onoga koji reži.” Nadamo se da vas je ovaj smiješan video klip uvjerio u istinitost tvrdnje iz naslova. Sve u svemu može se nedvojbeno zaključiti da se stara uzrečica “Pas koji laje ne grize!” zasniva na istini. Pas koji laje obično nije dovoljno hrabar da napadne i ugrize, a pas koji grize ne trudi se da alarm pojača lajanjem.

Pas na lancu

About Zajebanko

Također pogledaj

baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života Pred vama su jedna baka i unuka u komediji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *