Home / Iluzije / Seksi optičke iluzije koje će vas raspametiti

Seksi optičke iluzije koje će vas raspametiti

Seksi optičke iluzije koje će vas raspametiti

Pred vama su seksi optičke iluzije koje će vas raspametiti. Ovo su optičke iluzije koje itekako plijene pažnju i muškog i ženskog roda iz jednog jednostavnog razloga – aludiraju tj. navode na seks! Ali nažalost, čim ste u kategoriji optičkih varki, jasno je da od seksa neće biti ništa. To se samo vaš mozak poigrava s vama na jedan zanimljiv i osebujan način.

Teško je samo pogledati u svaku od ovih optičkih iluzija i nezainteresirano prijeći na drugu sliku, bez da niste odgonetnuli u čemu je zapravo kvaka. Ono što je od svega najzanimljivije jest činjenica da čovjek na svakoj od ovih slika prvo vidi ono što u podsvijesti želi vidjeti. A svi znamo što je to – golotinja. Kada biste relativno brzo i bez zadržavanja više od sekundu – dvije prelazili od jedne do druge slike, za većinu od njih stekli biste dojam da su vulgarne i opscene. No, to se samo vaš mozak poigrava s vama. Zato su seksi optičke iluzije zakon!

seksi optičke iluzije

Iako se tako na prvi pogled zaista doima, ovo ipak nisu ženski guzovi u pozadini. Igrom slučaja ono što se nama čini kao razmak između guzova zapravo su pazusi žene koja drži fotoaparat u ruci. Pogledajte malo bolje i uvjerit ćete se i sami.

seksi optičke iluzije

Skupi automobili i seks nekako su oduvijek išli ruku pod ruku. Ključ za dobar auto ujedno je i ključ za dobar seks. No u ovom slučaju nije tako. Ova gospođica nije raširila svoje noge i pokazala vam svoje gaćice. Njene su noge zapravo poprilično skupljene i stidljivo ih skriva. Međutim, boja naslona vozačkog sjedala odgovara boji i obliku noge pa dobivamo lažan dojam.

seksi optičke varke

Baš poput automobila, i masaža je oduvijek išla ruku pod ruku sa seksom. Stoga nas neće začuditi ako ste na prvoj fotografiji dobili utisak kako žena razmiče svoje stidne usne. Na vašu nesreću, radi se o samo o masaži vrata. U mnogim salonima za masažu vjerojatno možete dobiti i puno više, upravo ono na što ste na prvi pogled i bili uvjereni da gledate.

seksi optičke varke

Još jedna vješta seksi optička iluzija. Vruće školarke i studentice oduvijek su se povezivale sa seksom. Stoga niti najmanje ne iznenađuje ako se bili uvjereni da gledate djevojci među noge. No stvarnost je malo surovija. Obje djevojke zapravo imaju skupljene noge, štoviše, njihove noge prebačene su jedna preko druge. Ono što se nama čini kao međunožje nije ništa drugo nego točka u kojoj se dodiruju njihove kratke suknjice.

seksi optičke varke

Još jedna vješta seksi optička varka na djelu ako se gleda iz pravoga kuta. Ne, ne radi se o dva gay trkača. Ono što nekima izgleda kao povlačenje za penis zapravo je samo vješto dodavanje štafetne palice. U igri su samo desna ruka prednjeg i lijeva ruka trkača iza. Međutim, s obzirom na to da je desna ruka trkača predvodnika skrivena od pogleda lako dobijemo lažan dojam.

seksi optičke varke

Da je ovo upravo ono što većina muških umova zamišlja, bila bi ovo definitivno najjača svjetska ejakulacija. Dojmu doprinosi i vješto savijen prst tj. skriven nokat.

seksi optičke varke

Iako je mjesto i vrijeme idealno za grupni seks na otvorenom, ipak je sve samo dosadna roštiljada. No nakon što se svi dobro najedu i napiju, možda iz ovih gaćica ponosno proviri i prava stvar.

seksi optičke iluzije

Sada kada ste se već uhodali u mehanizam nastanka ovih seksi optičkih iluzija, morali biste biti posve svjesni da ova žena koja se skriva nije nimalo gola. Žena u crno-bijeloj haljini raspolaže iznimno neuglednim i debelim rukama. Pa tako njena lijeva ruka savršeno oblikom odaje dojam da se radi o ženskom tijelu. Masni jastučić pri vrhu odaje dojam ženskih grudi, dok pregib ruke kod lakta daje lažnu sliku dijela međunožja. Na sve to dobro se nadovezala i lijeva ruka prividno gole djevojke. Iskreno, ova slika nam je definitivno favorit među  svim ovim smiješnim seksi optičkim varkama.

seksi optičke iluzije

Sada kada već raspolažete nekim znanjem i iskustvom u odgonetavanju pravih istina prikazanih na ovim genijalnim slikama, ova seksi optička iluzija neka vam bude domaći zadatak. Pokušajte sami odgonetnuti što se ovdje desilo i gdje je zapravo jedna ženska noga koja fali. Niti jedna djevojka nije invalid, čisto da znate.

seksi optičke iluzije

Na prvi pogled jedno, na drugi pogled nešto sasvim drugo. Malo tko je obdaren takvom raketom. No u svakom slučaju zanimljiva seksi optička iluzija.

seksi optičke iluzije

Smiješno, ali nemoguće. Pa svi znamo kako su Japanci mali, u svakom smislu te riječi. No hajde, na trenutak smo povjerovali u čudo.

seksi optičke iluzije

Ili ovaj striček ima jako glatke i slabe nožice, ili je nešto drugo u pitanju. U svakom slučaju dobar pokušaj. Tko god bio, dobro se naguzio.

seksi optičke iluzije

Ako se odmaknete od računala i promatrate ovu sliku s određene udaljenosti, teško da biste zapazili da je u igri lakat. Ova djevojka ipak je poprilično pristojna, bez ekshibicionističkih sklonosti.

Svidjele su vam se ove seksi optičke iluzije? Ako znate za još poneku sličnu optičku varku koja nas navodi na prljave misli, budite slobodni ostaviti link u komentarima pri dnu stranice.

About Zajebanko

Također pogledaj

Objekti koji nestaju - optička iluzija

Optička iluzija: efekt nestajanja

Optička iluzija: Zvijezde koje nestaju Ova genijalna optička iluzije najbolje će vam dočarati efekt nestajanja. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *