Home / Slike / Smiješne slike / Smiješne photoshopirane slike
smiješne photoshop slike - fotošopiranje

Smiješne photoshopirane slike

Nisam baš siguran, ali nešto mi govori da su ove slike prošle kroz Photoshop. Zabavite se uz najbolje Photoshop montaže i manipulacije. Definitivno najbolje smiješne photoshopirane slike!

Svi ćemo se složiti da je Photoshop manipulacija jedna od najinteresantnijih vještina i najkreativnijih umjetnosti vremena u kojem živimo. Iako ovaj veličanstveni program mnogi koriste u profesionalne svrhe, najčešće kako bi slavnim i poznatim osobama skinuli pokoju godinu ili desetljeće, ćelavost, prirodnu ružnoću, klempavost i brojne druge anomalije, mi amateri volimo koristiti Photoshop i u svrhu dobre zabave.

Uz pomoć Photoshopa svaku naizgled običnu i nezanimljivu fotografiju možemo pretvoriti u smiješnu sliku koja će nasmijati brojne gledatelje, a i sami ćemo se pritom dobro zabaviti eksperimentirajući s brojnim opcijama koje nam Photoshop stavlja na raspolaganje. U galeriji donosimo preko stotinu smiješnih photoshop slika koje su stekle dosta veliku slavu na internetu iz više razloga. Neke od ovih smiješnih Photoshop montaža su iznimno kreativne i profesionalno odrađene, dok je kod drugih više nego očito da Photoshop obrada nije tekla po planu pa iz aviona čak i nestručno oko lako primijeti da je slike photoshopirana. No, to je nešto što čini razliku između Photoshop amatera i profesionalca. No i neuspjeli pokušaji obrade jednako su smiješni i zabavni.

Najpoznatije fotomontaže uključuju zamjenu i modifikaciju glava osoba prisutnih na slici, spajanje ljudskih i životinjskih dijelova tijela, ubacivanje osobe u društvo poznatih i slavnih osoba te prisvajanje skupocjenih automobila i letjelica. Pozivamo vas da se i sami okušate u Photoshop manipulacijama i iznenadite ili još bolje šokirate neku osobu pokojom photoshop zezancijom. Ali ne zaboravite, Photoshop inače nije tako bezazlen poput njegove upotrebe na slikama u našoj galeriji. U stvarnom svijetu Photoshop prevare nam itekako uspješno prodaju maglu i nabijaju komplekse.

Photoshop slike

Fotomontaže

Photoshop manipulacije

Photoshop montaže

Photoshop obrade

Photoshop obrade

Photoshop slike

Photoshop slike

Photoshop smiješne slike

Smiješne fotomontaže

Smiješne fotošop slike

Smiješne photoshop slike

Smiješne photoshop slike

Smiješne photoshop slike

Smiješne photoshop slike

About Zajebanko

Također pogledaj

životinje ispadaju pravi kreteni

19 slika na kojima životinje ispadaju pravi kreteni

19 slika na kojima životinje ispadaju pravi kreteni Nije li istina da svatko voli životinje? …