Home / Smiješni video klipovi / Smiješni padovi manekenki – urnebesna video kompilacija

Smiješni padovi manekenki – urnebesna video kompilacija

Video kompilacija: Smiješni padovi manekenki

Smiješni padovi manekenki nikad nisu ostali skriveni ispod tepiha. Sve se pomno snima, a često prenosi i uživo. Stoga ništa ne može proći nezamijećeno, na naše veliko oduševljenje. Često je to i jedino prava zanimljivost koja se može desiti na uglavnom dosadnim i retardiranim modnim revijama. Ova video kompilacija donosi vam preko dvadesetak urnebesnih padova. Koja li je to samo ironija, zar ne? Cijelog života uče hodati da bi na kraju završile na sve četiri ili na turu. Ove manekenke totalno su podbacile.

Od srca se nadamo da će ovakvih padova biti sve više. Sudeći prema nenosivim komadima odjeće, neobičnim modnim pistama i cipelama s najvećim mogućim petama, teško da će se ova tradicija ikada zaustaviti. Nije neobično vidjeti da poneka manekenka odleprša u krilo gledatelju u publici, upadne u rupu, ili pak završi u bazenu. Ako ništa drugo, neke od njih padaju iznenađujuće graciozno.

Sada vas prepuštamo da uživate u ovom smiješnu video klipu. Kompilacija je nastala spajanjem najsmješnijih, najbizarnijih, najgledanijih i definitivno najsramotnijih padova manekenki koji su do danas osvanuli na YouTubeu. S nestrpljenjem očekujemo nove padove. Ne zaboravite, uvijek može i gore od ovoga. Visoke će vas potpetice kad tad koštati glave.

About Zajebanko

Također pogledaj

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom na hrvatski način?

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom? Raskidanje ugovora s mobitelom operaterom nije jednostavan posao. Često …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *