Home / Mozgalice / Mozgalice i zagonetke #20

Mozgalice i zagonetke #20

Mozgalica: Zagonetna ptica gavran

Ptica gavran jedna je jako zanimljiva životinja, obavijena velom tajni. Ptica gavran čest je gost dječjih bajki, raznih mitova i legenda. Nažalost, u većini slučajeva uz ovu fascinantnu pticu vezale su se samo negativne konotacije. Tako je gavran u brojnim kulturama došao na glas prevaranta i lukavca u kojem obitavaju duše demona. Istina je sasvim drugačija. Gavran je iznimno inteligentna ptica koja je u brojnim testovima dokazala da nadmašuje čak i sposobnosti čimpanzi i delfina. Sposoban je izražavati brojne emocije slične ljudskima te čak oponašati naš govor, glasanje drugih životinja i zvukove iz prirode. Uza sve to, radi se o jako zaigranoj ptici koja će znati zabaviti i sebe i pripadnike svoje vrste.

Gavran se pokazao jako pametnim i u ovoj našoj zanimljivoj mozgalici. Uspio se dobro pritajiti na slici pa ga neće biti lako pronaći. Nadamo se da ste ipak lukaviji od gavrana i da ćete ga uspjeti razotkriti – prije ili poslije. Ako nikako ne uspijevate tada pogledajte rješenje zagonetke.

ptica gavran

Rješenje mozgalice

Rješenje mozgalice

Kopirajte sljedeći link u svoj internetski preglednik: http://zajebanko.com/wp-content/uploads/2017/03/ptica-gavran-rjesenje-mozgalice-2.jpg

About Zajebanko

Također pogledaj

Moć zapažanja - test

Zagonetna kocka želi biti viđena

Zagonetna kocka želi biti viđena Pred vama je hrpa kocaka koje sve redom izgledaju poput …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *