Home / Zanimljivi video klipovi / Životinjska ljubav i nježnost

Životinjska ljubav i nježnost

Životinjska ljubav i nježnost: životinje se vole

Životinjska ljubav i nježnost nisu nikakav mit. Životinje se vole. Iako većina životinja pokazuje ljubav i znakove pažnje partneru, nama ljudima to je skriveno od pogleda. No zato itekako imamo uvid u svijet pasa koje također krasi ova divna osobina.

Dokazuje to i ovaj zanimljiv video snimak koji svjedoči razmjeni nježnosti njemačkog ovčara i njemačke ovčarke. Pogledajte samo kako ovaj mužjak predano tetoši svoju ženku nakon okota četiriju prekrasnih malih štenaca. Bacite pogled na ovo nježno tuširanje poljupcima. Za razliku od mnogih muškaraca ovaj pas s ponosom je pokazao svoju nježnu stranu i ljubav koju njegova družica toliko treba u tim trenucima. Zasigurno će mnoge pripadnice ženskog roda nakon ovog zanimljivog video klipa konstatirati kako je ovaj pas brižniji od njihovih vlastitih supruga ili momaka.

Psi razumiju više no što mi mislimo. Čini se da životinje “kuže” ljubav bolje i od nas ljudi. S lakoćom mogu shvatiti širok raspon ljudskih emocija i svojim gestama ponuditi utjehu i ljubav. Kako li je tek onda s razumijevanjem emocija unutar svoje vlastite vrste. Psi točno znaju detektirati trenutak kada svojim nježnim postupcima i gestama mogu ublažiti trenutke bola i slabosti. Čini se da ljudi još puno toga moraju učiti od životinja.

About Zajebanko

Također pogledaj

Ljepotica u bikiniju

Ljepotica u bikiniju uživa uz bazen

Ljepotica u bikiniju uživa uz bazen Bilo na pješčanoj plaži ili uz bazen, svijet je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *