Home / Smiješni video klipovi / Despacito gdje god da se okreneš

Despacito gdje god da se okreneš

Despacito gdje god da se okreneš. Pobjegni ako možeš!

Postoji li na ovoj planeti još netko tko nije čuo pjesmu “Despacito”, najveći hit ovoga ljeta? Hit portorikanskog pjevača Luisa Fonsija kao da dopire iz svakog kutka, svake pukotine i rupe. Despacito je već sada proglašen pjesmom s najviše streamova u povijesti. Od ove pjesme nemoguće je pobjeći, nemoguće se sakriti. Gdje god bili ovaj hit pronaći će svoj put do vaših ušiju. Tako je nastao i ovaj smiješan video klip. Stoga vam ne preostaje druga opcija nego da je zavolite i prihvatite s osmjehom na licu. Jedino je se tako možda uspijete riješiti.

I mi u Hrvatskoj s oduševljenjem smo prihvatili ovaj španjolski hit. Pjesma se savršeno uklapa u neradnički mentalitet naroda, koji umjesto da se prime nekog poštenog posla visi od jutra po kafićima i zapošljava jezike u beskonačnim tračevima. Stoga ne čudi što je Despacito, što na španjolskom znači “samo polako”, oduševio ove naše uspavane narode. I stare babe su ovaj ljetni hit prihvatile s oduševljenjem s obzirom na to da je spjevan na jeziku njihovih omiljenih sapunica.

Šalu na stranu, pjesma je zarazna i malo tko u sebi ili naglas nije pokušao ponoviti pokoji stih, pa makar mu se odmah zapleo jezik i premda svaku riječ fulao. A o čemu Fonsi zaista pjeva u ovom ljetnom megahitu? O seksu naravno, jer jedino je to ono što svakog čovjeka istinski zanima. Samo što u ovoj pjesmi nije riječ o divljačkom seksu već o nekom sporom seksu. Fonsi dosta eksplicitno opisuje svoju strast prema djevojci koju “bari”već neko vrijeme. S njom pleše, šapuće joj na uho, skida ju poljupcima… Ako je pametna preuzet će inicijativu u svoje ruke i sama ga zajahati pa da tip prestane pjevušiti i poštedi nas ovih stihova koji kao da izviru i iz svake paštete.

I na kraju donosimo smiješnu domaću parodiju na Despacito;

About Zajebanko

Također pogledaj

Definicija žene: Upoznajte dvije vrste žena

Definicija žene: Upoznajte dvije vrste žena

Definicija žene. Kakve sve žene postoje gospodine? Dvije vrste žena… O tome kako razumjeti žene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *