Home / Smiješni video klipovi / Inauguracija Donalda Trumpa – smiješne scene

Inauguracija Donalda Trumpa – smiješne scene

Smiješne scene s inauguracije Donalda Trumpa

Inauguracija Donalda Trumpa je završila i Amerika je dobila 45. predsjednika po redu. Sretno im bilo! Na prvi pogled dosadna inauguracija, nezanimljive državničke formalnosti i ceremonije. No, samo na prvi pogled! Malo boljim promatranjem brojnih video klipova koji su izašli u javnost, naići ćemo na pregršt smiješnih i zanimljivih detalja. Prema tome, brojnih pikanterija i smiješnih scena s inauguracije Donalda Trumpa nije nedostajalo. Neke se odnose na samog Donalda Trumpa i njegovu obitelj, a neke druge na brojne visoke uzvanike.

Upravo ćemo se ovim smiješnim video klipom zadržati na gostima, točnije na bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu i Ivanki Trump, kćeri novog američkog predsjednika. Kamere su jasno zabilježile starog lisca Clintona kako zadovoljno “snima” pogledom prekrasnu Ivanku Trump. Mlađe je slađe za Billa.

Pogledajte samo taj pohotni izraz lica, oblizivanje usana i sočan komentar. Na njegovu veliku žalost, Hillary takvo što teško može promaći. I na njenu reakciju tj. izraz lica teško ćete ostati ravnodušni. U njenom pogledu jasno se vidi kakva ga sudbina čeka kad se vrate kući. Bill se mora pomiriti s time da će kod kuće dobiti batina, jer se kod njih točno zna tko je gazda u kući, a tko je muž. Ovo neće biti niti prvi niti posljednji put u kojem će Bill Clinton zaraditi pokoju modricu i nekoliko ugriza. Hillary je jako sklona nasilju i ispadima pri kojima uz muža terorizira i svoje osoblje i tajne agente zadužene za njenu sigurnost. Svejedno, hvala obitelji Clinton na urnebesnim izrazima lica i ovoj smiješnoj sceni zahvaljujući kojoj je inauguracija Donalda Trumpa bila daleko zanimljivija. Što kažete?

Bill Clintom pogledom skida Ivanku Trump

About Zajebanko

Također pogledaj

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom na hrvatski način?

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom? Raskidanje ugovora s mobitelom operaterom nije jednostavan posao. Često …

Jedan komentar

  1. Nije ni Hillary Clinton za bacanje. 🙂 Pogotovo tko preferira starije dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *