Home / Smiješni video klipovi / Srećni ljudi: Legendarno “jezičko odeljenje”

Srećni ljudi: Legendarno “jezičko odeljenje”

Srećni ljudi: Legendarno “jezičko odeljenje”

Otvaranje Lolinog nesesera

Pred vama je isječak iz popularne domaće serije Srećni ljudi.

Mnogima koji se sjećaju ove megapopularne serije u posebnom pamćenju ostale su “cure” iz tzv. “jezičkog odeljenja”. Pri tome “jezičko odeljenje” nije odjeljenje za strane jezike, već za one duge jezike koje ne znaju stati kada treba. Tamo se završava uglavnom po kazni. Drugim riječima, čuveno “jezičko odeljenje” je mala kancelarija u podrumu jedne velike firme koja je obilježila dobar dio serije “Srećni ljudi”.

Đilda (Radmila Živković), Lola (Tanja Bošković), Natalija (Ljiljana Dragutinović) i Ljubičica (Jelica Sretenović), zajedno sa šefom Đurom Nedeljkovićem, poznatim kao Đuro Sultan (Nikola Milić) svakodnevno prolaze kroz brojne zanimljive situacije i sukobe. Legendarno “jezičko odeljenje” simbol je za bezvlađe, nerad, kašnjenje  i zabušavanje na radnom mjestu. Četiri žene, a tako puno privatnih problema koje prenose na posao i na radnu atmosferu. Svaka na svoj jedinstven način ljubomorna je na ostale kolegice, dok šefa svakodnevno pokušavaju izludjeti svojim idejama i izgovorima. No jedno im je zajedničko – nijedna nije voljna raditi tu gdje radi.

U ovom video isječku pogledajte zgodu oko otvaranja Lolinog nesesera koji je sve samo ne akten tašna puna spisa. Lola, kao najzgodnija među njima brzo postaje direktorova ljubimica koju svom silom želi pretvoriti u svoju ljubavnicu. Jednom zgodom glavni direktor (“glavonja”) je odluči povesti sa sobom na službeno putovanje. Od Đure Sultana očekuje se samo da potpiše putni nalog, no situacija se ubrzo zahukta sve do usijanja. Pogledajte ovaj smiješan video klip i ubrzo ćete shvatiti da u svakoj firmi postoji po jedna Đilda, Lola, Natalija i Ljubičica. Komične situacije u ovom video klipu su naprosto bezvremenske i uvijek aktualne. Zar ne?

About Zajebanko

Također pogledaj

baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života Pred vama su jedna baka i unuka u komediji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *