Home / Smiješni video klipovi / Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom na hrvatski način?

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom na hrvatski način?

Kako raskinuti ugovor s mobilnim operaterom?

Raskidanje ugovora s mobitelom operaterom nije jednostavan posao. Često košta i vremena i živaca. Dokazuje to i ovaj video snimak iz Splita, iz poslovnice T-com-a. Raskinuti ugovor s mobilnim operaterom teže je nego sa samim vragom.

Na snimci se vidi i čuje jedan od klijenata koji je došao raskinuti ugovor s T-mobile bez naknade, kao mogućnost koju su svi mobilni operateri korisnicima svojih usluga nudili zbog povećanja cijena. Naime, kao što se može vidjeti i čuti na video snimci, koja se brzinom “svjetlosti” proširila po društvenim mrežama, vidno iznervirani korisnik vrijeđao je prodavačicu na prodajnom mjestu, a njegov bijes eskalirao je kada je šakama počeo lupati po stolu prodajnog centra gdje je razbio i tipkovnicu.

Iz videa je jasno da je korisnik HT-a tražio raskid ugovora. Naime, zbog novog nameta u visini od 10 kuna, kojega je država uvela operaterima, operateri su bili prisiljeni “opraštati” korisnicima već ugovorene obveze, o čemu su sve svoje korisnike obavijestili putem SMS-a. To se moglo napraviti do 30. lipnja, a isprovocirani korisnik snimljen u Splitu tražio je raskid ugovora na prodajnom mjestu, gdje je i sklopio ugovorenu obvezu. Logično, zar ne? Nakon što je korisnik zatražio raskid ugovora, upućen je da se javi Službi za raskide u Zagreb, što korisnik nipošto nije htio učiniti, nakon čega su se dogodile nemile scene.

Budalo, čekam te ovdje, plaćam te i još me j****. Kuč** jedna prokleta. Raskini ga i pošalji mi faks. Isprintaj mi, otkud da ja znam šta je Zagreb napisao. Jesam ja u Zagrebu? Jesam ga ovdje potpisao, hoću ga ovdje i raskinut. Ne mogu sutra, ističe ugovor. Raskini ugovor da ljudi mogu radit svoje – čuje se jedan korisnik kako viče na mladu prodavačicu za pultom pa nastavlja.

Ako mi budeš prvo žensko u životu… Probit ću te šakom, majke mi, nećeš se dignut. Raskini mi ugovor.

Jedan mladić ga je obuzdao, no brzo se maknuo, dok kolege za pultom nisu obraćale pozornost na čitavu scenu.

About Zajebanko

Također pogledaj

baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života

Baka i unuka u komediji života Pred vama su jedna baka i unuka u komediji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *