Home / Smiješni video klipovi / Urnebesni narodnjački rap: I tebe sam sit teretano

Urnebesni narodnjački rap: I tebe sam sit teretano

Urnebesni narodnjački rap: I tebe sam sit teretano

“I tebe sam sit teretano” fenomenalna je rap narodnjačka parodija koju svaki zaljubljenik u teretanu jednostavno mora poslušati. Već je bilo i vrijeme da se netko na zabavan i ironičan način (bez namjere da se nekoga uvrijedi) pozabavi kultom teretane i nabildanih muških tijela koja dominiraju domaćim i stranim glazbenim video spotovima.

Opsjednutost vlastitim fizičkim izgledom i neprirodnim mišićima dovela je do toga da mnogi današnji momci uopće niti nemaju život izvan teretane. Zbog te opsesije gube prijatelje, ljubav i brojne životne užitke. Ovi reperi brzo su to shvatili. Ne zaboravite ponekad nabildati i mozak. Jer i dalje um caruje, a snaga klade valja.

Ovi simpatični reperi nakon kratke avanture u teretani dolaze do zaključka da je bolje biti prirodan, uživati u životu, zdravim i nezdravim navikama, djevojkama i dobrim zabavama. Ionako, čim prestaneš s vježbanjem, s uzimanjem kreatina, proteina i steroida, opet se posušiš kao stara grana. Ima li onda sve to smisla? Na kraju krajeva, svi ćemo ionako cijelu vječnost vremena provesti kao kost i koža. Zašto si onda za života ne bismo dobro pojeli i popili.

“I tebe sam sit teretano” od srca će nasmijati i zagovornike i protivnike teretane. Ovaj urnebesni spot u svega dvije minute objasnit će vam svu filozofiju teretane. Da se zaista radi o urnebesnom hitu dokazuje i preko 4 milijuna pregleda ovog spota na YouTube-u. Očito je da je teretana idealna tema za mješavinu rapa i narodnjaka. Došlo je vrijeme da poslušajte što nam Cache & Đavo žele poručiti o teretani i ljudima koji u njoj borave. Kakvi su vaši dojmovi?

Cache & Đavo
Cache & Đavo

ma kakva teretana

About Zajebanko

Također pogledaj

Definicija žene: Upoznajte dvije vrste žena

Definicija žene: Upoznajte dvije vrste žena

Definicija žene. Kakve sve žene postoje gospodine? Dvije vrste žena… O tome kako razumjeti žene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *